Eladó ház Kőszeg 183 nm
Eladó ház Kőszeg 183 nm
Eladó ház Kőszeg 183 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7932717
Referenciaszám: HZ066799
Frissítve: 8 napja

Kőszeg eladó családi ház 5 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
305 464 Ft/m²
183 m²
Alapterület
334 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 162 236 Ft
Második évtől
221 405 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!KŐSZEGI KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ!Vas megye nyugati szélén, az osztrák határ mentén fekvő Kőszeg Magyarország egyik legszebb kisvárosa, melynek nemzeti örökséggé nyilvánított belvárosában érintetlenül fennmaradt, középkori hangulatú házak sorakoznak.Itt a történelmi belvárosban,frekventált helyen, a Fő tér közelében kínálok eladásra, egy felújított, kétgenerációs családi házat, udvari autóbeállási lehetőséggel!Az ingatlanhoz 334 nm telek tartozik, 183 nm a ház alapterülete, ehhez kapcsolódik még egy garázsként is használható kapuszín, az udvaron egy műhely és egy tároló.A műemlék besorolású ingatlant az elmúlt években többször korszerűsítették, modernizálták. - 1993-ban építették be a tetőteret- 2003-tól folyamatos belső felújítások- 2019-ben ablakcsere ( 3 db kivételével)A ház fűtése elektromos kályhákkal ( + 1 db infra fűtőpanel) megoldott, de 2 db inverteres klíma és egy cserépkályha is alternatívát nyújt.(H tarifa engedélyeztetve van)Helyiségek:1.sz.lakás, fsz.:- előtér- közlekedő- konyha-étkező- szoba ( + gardróbhelyiség)- fürdő+wc- kamra1.sz. lakás, tetőtér:- hall/előtér- szoba- szoba2.sz.lakás:- szoba/nappali-szoba /+ zuhanyzó- konyha-étkező- előtér- wctovábbi helyiségek: - kapuszín (garázs)- műhely- tárolóA ház összeköltözőknek, kétgenerációs lakhatásban gondolkodóknak remek lehetőség!További információkért és megtekintésért kérem hívjon, vagy küldjön e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
19
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Volner Szilveszter Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Volner Szilveszter Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY