Eladó ház Ráckeresztúr, Központ 68 nm
Eladó ház Ráckeresztúr, Központ 68 nm
Eladó ház Ráckeresztúr, Központ 68 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7976448
Referenciaszám: M269628
Frissítve: 20 napja

Ráckeresztúr eladó családi ház 2 szobás: 49,99 millió Ft

49,99 millió Ft
735 148 Ft/m²
68 m²
Alapterület
1981 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 084 Ft
Második évtől
197 997 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest vonzáskörzetében Ráckeresztúron megvételre kínálok egy felújított 68nm-es családi házat 1981 nm-es telekkel. Az ingatlan anyagát tekintve vályog és tégla, így nyáron is kellemesen hűvös. Az udvar rendszeresen karbantartott, füvesített és gyümölcsfákkal rendelkezik. A telken egy gyűrűs ásott kút is található, önálló garázzsal és egy száraz pincével rendelkezik, a ház körüli udvarrész térkövezett. A terület teljesen körbekerített, az utca felöli, részt végig díszsövény kíséri, az utcára nyíló bejárati elektromos kovácsoltvas kapuig. Egy éve a tető új cserepezést kapott. A nyárikonyha előtt egy 20nm-es hangulatos déli fekvésű fedett terasz található mely járólappal van burkolva. Az épület többrétű felújításon esett át, új víz-, gáz-, és villanyvezetékkel és teljesen új kerámia burkolattal rendelkezik. Minden beltéri ajtó le lett cserélve belülről fa nyílászárókat, kívülről műanyag nyílászárókat találhatók az ablakok redőnyökkel rendelkeznek. Az ingatlan fűtésrendszere gázkonvektoros, illetve a nappaliban egy kandalló is található valamint a hálószobában egy infrapanel található. Az amerikai konyhás nappali falán hangulatos mészkőburkolat, az álmennyezeten beépített spotvilágítás van. A házban továbbá található egy tágas hálószoba. A ház tehermentes, és megegyezés szerint költözhető. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. CSOK, Babaváró, jelzálog stb. hitel ügyintézést díjmentesen vállalunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1964
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wild Viktória Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 486 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wild Viktória Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 486 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY