Eladó lakás Budapest I. kerület, Víziváros I. ker. 191 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Víziváros I. ker. 191 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Víziváros I. ker. 191 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7678239
Frissítve: 23 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 89,1 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
87,98 millió Ft
460 602 Ft/m²
225 000 EUR
1 178,01 EUR/m²
191 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet
- exkluzív és ritka lehetőség: top lokáció (1015 irányítószám), duplex, teraszok, szuperpanoráma (parlament, bazilika, duna stb.) - gyakorlatilag egy beépíthető terület, amelyet (most még) saját elképzelései szerint alakíthat (loft/penthouse vagy akár két külön bejáratú lakás, mivel két helyrajzi számon van!) - világörökségi terület, de NEM műemlék épület - 1/1 magántulajdon - társasház tekintetében 30% tulajdoni hányad (gyakorlatilag a 3. emelet) - br. alapterület: 184m2 "padlástér" + 7m2 "mosókonyha" + alagsorban frissen felújított közös cca 100m2 pince tulajdoni hányadnak megfelelő része - közel 4 méter belmagasság - 2018 óta a ház teljes külső homlokzata és belső lépcsőháza is megújult - privát lift beépíthető - frissen felújított, közösségi helyiségnek kialakított 100m2-es pince is tartozik az ingatlanhoz a tulajdoni hányad arányában - munkaközi tervek, látványtervek, statikai és faanyagvédelmi szakvélemények, valamint kivitelezők és korábbi árajánlatok is rendelkezésre állnak - társasház és önkormányzat (településképi szempontból) támogatja a tető tervek szerinti megújítását (engedélyt a kormányhivatal adja ki 2020 óta) - jogerős építési engedély egyelőre nincs, az új vevő még szabadon alakíthatja a terveket, saját elképzelése szerint - válságálló, mivel itt rendkívül korlátozott a kínálat új építési lehetőségből - értékálló befektetés - airbnb engedélyezett Örök érték megfizethető áron, Magyarország egyik legdrágább utcájában, elit negyedében. A parlamentre panorámás kép az alsó szinten lévő (tervezett) nappaliból / hálószobából készült.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Építés alatt
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
kertkapcsolatos
télikert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
mosókonyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 792 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 792 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY