Eladó lakás Szombathely, Belváros, Tóth Árpád utca 85 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros, Tóth Árpád utca 85 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros, Tóth Árpád utca 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7872874
Referenciaszám: U0045529
Frissítve: 6 napja

Szombathely eladó téglalakás 4 szobás: 86,73 millió Ft

86,73 millió Ft
1 020 356 Ft/m²
85 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 251 713 Ft
Második évtől
343 515 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szombathelyen egy 85 nm-es, nappali + 4 szobás, első emeleti, új építésű téglalakás 3 db terasszal. Az egyedi kialakítású, kétszintes ingatlan gyakorlatilag két külön lakrészt tartalmaz. Az alsó szinten találunk egy nappali + 2 szobás lakást, 2 külön terasszal, innen közelíthető meg a tetőtéri kis lakrész, amelyben két szobát, egy zuhanyzót WC-vel alakítottak ki, valamint tartozik hozzá még egy terasz is. A Belvárostól pár lépésre, családi házas övezetben elterülő 542 nm-es telken, három szinten, 6 lakás kerül kialakításra, különböző méretben ( 35-85 nm ). A kiváló referenciákkal és jelentős tapasztalattal rendelkező, megbízható és korrekt kivitelező, a kialakításnál a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazza. Ez 15 cm-es homlokzati szigetelést, monolit betonfödémet, három rétegű műanyag nyílászárókat foglal magába, melyek redőnnyel felszereltek, a padlófűtést hőszivattyú biztosítja H-tarifával, egyedi hőmennyiségmérővel, a nappaliban split-klíma kerül felszerelésre. A hideg-és melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók egyedi igény szerint választhatók, a műszaki tartalom a jogszabályok és a józan ész határain belül szabadon változtathatók. A lakópark a teljes tereprendezés után kerül átadásra, távirányítású sorompóval, kaputelefonnal. Az építkezést végig figyelemmel kísérheti, a tervrajzon módosításokat lehet eszközölni, a hatályos jogi keretek között minden változtatás végrehajtható. Opcionálisan fedett, vagy nyitott kocsibeálló vásárolható. Rugalmas fizetési ütemezés, hitel-és CSOK ügyintézés. Költözés: 2024.07.31 Vételár: 86,73 MFt. Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Derecskei Csaba Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Derecskei Csaba Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY