Eladó lakás Szombathely, Belváros, Fő tér 55 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7965210
Frissítve: 2 hónapja

Szombathely eladó téglalakás 2 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
854 545 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 406 Ft
Második évtől
186 154 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely központjában, a Fő téren 55 m2-es, felújított, erkélyes lakás, udvari parkolóval, pince tárolóval, remek infrastruktúrával eladó. Az ingatlan az első emeleten található, csendes, világos, az épület többi részéhez képest privát, védett helyen. Kiváló elosztással rendelkezik; előszobából, konyhából, nappaliból, hálószobából, fürdőszobából és különálló toalett helységből áll. Építészeti szempontból lehetőséget ígér a további bővítésre, kialakításra. A lakás gondos tervezésen és felújítási munkákon esett át: villanyvezetékek, gáz és vízrendszer kialakítása, bejárati ajtó cseréje, hideg/meleg burkolatok cseréje, falak festése történt. A melegről új gáz cirkó kazán és új radiátorok gondoskodnak. A szobákba eredeti tölgy parketta, a konyhába és az előszobába nagyméretű kerámia lapok, a fürdő szobába és a toalett helyiségbe modern kerámia lapok és csempék kerültek. A fürdőszoba zuhanyfülkéje egyedi kivitelezésű, biztonsági üveggel, a helyiségben található törölközőszárítós radiátor és design mosdópult is. A lakás rezsi költségei kedvezőek, mivel külön mérőórákkal rendelkezik, a gáz és villany költségek megállapítása fogyasztás szerint történik. A közös költségbe a vízdíj, a felújítási alap, a biztosítási díj és az üzemeltetési költségek (szemétdíj, takarítás, közös helyiségek rezsidíja) tartoznak. Az ingatlan tehermentes, családi tulajdon. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, és szándéka komoly, keressen bizalommal. Ingatlanügynökök segítségét köszönöm, semmilyen módon nem kívánom igénybe venni!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
erkély
pince
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 402 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 402 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY